Heb jij last en wil je van je allergie af?

Weet je dat je op een natuurlijke wijze van je allergie af kunt komen? Voor meer dan 75% van alle psychische en psychosomatische klachten ligt de oorzaak in onbewuste verkeerd opgeslagen patronen.

Wanneer deze stoorzenders niet veranderd worden dan ontstaan er ziektes en klachten die het immuunsysteem zwaar onder druk zetten. Met als gevolg dat je prestaties en gezondheid verminderen en je leven minder makkelijk verloopt.

Tegenwoordig is het mogelijk en al wetenschappelijk aangetoond dat het brein een hele belangrijke rol hierin speelt.

Zodra namelijk de verkeerd opgeslagen verbindingen opgelost zijn dan komt de energie vrij die het anders kost. En zo kom je van je allergie af. En kunnen migraine en elke fobie of angst makkelijk verlost worden. Het resultaat is dat je dan meer energie overhoud en de ongezonde medicijnen en of pijnstillers weg kunt laten.

Wil dat zeggen dat er geen medicijnen nodig zijn ?
Nee absoluut niet. Maar medicijnen zouden slechts tijdelijke ondersteuners moeten zijn die het lichaam en brein weer de impuls moeten geven om het zelf genezend vermogen te activeren.

Echter zolang de verborgen stoorzenders en verkeerd opgeslagen informatie in je brein niet veranderd is, dan is het als vechten tegen de bierkaai.

Symptomen en psychische modellen zoals uitspraken, perfectionisme of andere mentale modellen of ideeën zijn niet meer van deze tijd. Het zijn beperkende modellen die vanuit een vroeger idee ontwikkeld zijn. En met de wetenschap van nu weten we dat ze ouderwets en beperkend zijn.

Dankzij de nieuwe ontwikkelingen op veranderingsgebied en brein gebied is het nu mogelijk om die beperkende modellen en ideeën ver achter je te laten in het verleden.

Coachingssessie allergie

Als jij op een natuurlijke wijze weer wilt kunnen gaan genieten van het leven, zonder je zorgen te maken of je wel je allergie medicijnen mee hebt, dan is een privé sessie ABSOLUUT een manier om er voorgoed vanaf te komen.

De lange weg is om het via voeding (en ja dat is zeker belangrijk) te proberen te veranderen. Echter dat is een lange weg en ook vaak moeizaam. Je zult echter merken dat zodra je de onbewuste stoorzenders verwijdert hebt dat je meer potentie en mogelijkheden in jezelf hebt dan je had kunnen geloven tot nu toe.

Kijk even naar de onderstaande video en zie de resultaten
Zodra het onderliggende patroon weg is dan ben je weer vrij en is de tijd die je overhoud, doordat je niet meer bezig hoeft te zijn met of je wel of niet de juiste pilletjes bij je hebt of al die andere dingen. Daarna is het een stuk makkelijker om door de juiste voeding met volle kracht weer vooruit te gaan in het leven.