Over REMiND

Dennis Kman

Dennis Kneulman

Trainer en therapeut

“Als je het in jezelf aan wilt gaan, dan help ik je er doorheen!”

Al bijna 10 jaar geeft Dennis sessies aan mensen om hun innerlijke kracht (die nog niet aan de oppervlakte ligt) te activeren. Hij zegt daarover het volgende:

Mijn methoden zijn er op gericht om snel naar de kern te gaan en blokkades te helen. Van daaruit ontstaan namelijk de meeste lichamelijke en psychische klachten. Het gebruik van de methode heeft een positief effect op de algehele gezondheid en de persoonlijke ontwikkeling van ieder mens.
Ik ben hypnose- en brein expert. Met eigen inzichten, elementen uit Hypnotherapie, NLP, TimeLineTherapy® en PMA train, coach en begeleid ik mensen op een bijzondere wijze. Daardoor zijn zij in staat ongelofelijke prestaties leveren, lekkerder in hun vel te zitten en gezonder in het leven te staan. De meest onmogelijke lichamelijke en psychische klachten heb ik helpen op te lossen. Inmiddels heb ik honderden mensen mogen helpen. Ook collega-hypnotherapeuten en coaches weten me te vinden wanneer ze aan zichzelf willen werken. Mijn ambitie is dat zoveel mogelijk mensen mijn werkwijze leren, zodat zij in staat zijn zowel zichzelf als anderen te helen.

Voor het komende jaar heb ik besloten mijn kennis en ervaring door te geven via een meerdaagse opleiding. Je leert op de snelste wijze programmeren en herprogrammeren van onbewuste processen in het menselijk lichaam. Mijn tools kunnen gebruikt worden in de consultancy, persoonlijke ontwikkeling, emotioneel en lichamelijk welbevinden en non-verbale communicatie.

+31 6 16 37 2202

dennis@remindct.com

Ester Holman

Ester Holman

Coach en trainer

“Heb het lef jouw denken te veranderen en je kunt je leven veranderen. Het echte innerlijke weten ligt in jouw diepe zelf…”

Ik leer mensen in de bloei van hun leven in staat te zijn zelf een goede, prettige balans te vinden. Hierdoor is er meer tijd bezig te zijn met de aangename dingen in het leven en toch doelen te bereiken. Vaak is het nodig je denken te veranderen.

Door mijn workshops te volgen weet je beter wat je nodig hebt om sneller naar je doel te komen. Ik heb voor jou de allerbeste modellen van succesvolle mensen bij elkaar gebracht. Samen met jou kijk ik wat in jouw situatie het beste werkt.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als adviseur en leidinggevende in het bedrijfsleven, bank- en verzekeringswezen. Ik volgde diverse coachingsopleidingen en MBA-modules als leiderschap, veranderingsmanagement en strategisch personeelsmanagement. Verder heb ik onder andere trainingen gevolgd bij de ‘Helende Reis’, deed NLP en heb me verdiept in de PMA en TimeLineTherapy®.

Mijn eigen ervaring van het weer beter zien zonder bril èn het kwijt raken van voedselallergieën in een enkele sessie is voor mij een drijfveer het helen vanuit een innerlijke kracht op grote schaal bekend te maken.

+31 6 51 89 3301

ester@remindct.com