Coaching & Therapie

Van Langdurige Pijn en Klachten naar Oplossingen en Pijnvrij

Coachings zijn zeven dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar, waar je maar wilt. We adviseren meestal een traject van meerdere sessies, maar maken een aanbod dat past bij je wensen en agenda.

ClassesGet In touch

 

 

Dennis Kneulman

Dennis Kman

Ester Holman

Ester Holman

Therapie Sessies

Als je al langere tijd met klachten rondloopt en hoort dat je klacht onoplosbaar is. Of psychosomatisch is…

Of dat je er maar mee moet leren leven? Wat dan?

Dat hoeft NIET! Er bestaan oplossingen en mogelijkheden.

Maar daarvoor heb je wel de juiste begeleiding en de juiste speciaal voor jouw leven toegepaste oplossingen nodig.

En die bestaan.

Zodra je namelijk de gegarandeerde toepassingen en oplossingen krijgt en WEET,
dan lossen de klachten op.

Soms vereist dat inzicht en persoonlijke ontwikkeling van jezelf en ook daarin krijg je de begeleiding zodat je zonder angst kunt ontdekken dat je heel veel mogelijkheden in jezelf hebt.

We lossen de onbewuste oorzaak op van een probleem.

We geven je de juiste mineralen en voedingssupplementen aan die voor je gaan werken.

Èn we geven je zo nodig de vervolgstappen en tools mee die je voor de rest van je leven kunt blijven gebruiken.
Mentaal, emotioneel en fysiek.

Maak zelf een afspraak of bel meteen om de mogelijkheden te bespreken!

Onze therapie gaat verder waar andere ophouden

De Subtiel NLP® is een hybride therapie-vorm die het beste van hypnotherapie, NLP en PMA met elkaar combineert.

Het levert razendsnel en definitief resultaat. Ook wanneer er geen verbetering voor mogelijk werd gehouden!

Vaak weet je niet waardoor je klacht veroorzaakt wordt.
Met Subtiel NLP® spoor je van deze klacht de onbewuste trigger op die de hoogste fysiologische waarde heeft. Daar vind je de oorzaak en vandaaruit werk je naar de oplossing en herstel.

Vraag al je vragen

Spreek met ons en zie hoe een Subtiel NLP Professional je leven kan veranderen

Creëer een BETERE TOEKOMST

Ontdek de PRECIEZE reden waarom deze training en methode zoveel krachtiger is ten opzichte van andere methodes

Op maat voor jou

Leer hoe een traject met Subtiel NLP  tegelijkertijd persoonlijk als effectief kan zijn.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!

Een recent ervaringsverhaal

“Het voelt als het samen oplossen van een puzzel”

“Als je ooit goed hebt kunnen zien, kun je dat nu ook. Zolang je ogen niet beschadigd zijn, is er iets anders dat ervoor zorgt dat je niet scherp ziet”. Deze woorden van Dennis maken dat ik in een klap nieuwsgierig ben geworden. Hoezo? Hoe werkt dat dan? Ik heb hier nog nooit van gehoord! Dennis legt uit het verminderde zicht verschillende oorzaken kan hebben. Het kan zijn veroorzaakt door emoties, een trauma of een overtuiging.

Mijn interesse is gewekt en ik wil graag onderzoeken hoe dit bij mij werkt, daarom boek ik een sessie.

Na een ontspannen inleidend gesprek starten we. De eerste vraag: heb jij een herinnering aan een moment dat je goed kon zien? Aarzelend vertel ik dat dit geweest moet zijn toen ik 13 was, ik had toen immers nog geen bril. Dennis vraagt mij te visualiseren waar ik op dat moment was. Hoe zag het eruit? Wat was er om me heen? Hij helpt me de herinnering zo helder mogelijk te krijgen door hele specifieke vragen te stellen.

Hoe wist je dat je niet meer goed zag? Ik haal de herinnering op van mijn ervaring in het voetbalstadion. Ik zat met een vriendin die een nieuwe bril had en ik vroeg haar of ik hem eens op mocht: in één keer kon ik de gezichten van de spelers zien! Ik had dus ook een bril nodig.

Weer in het hier en nu bespreken we de situatie. Heb ik mijzelf toen gediagnosticeerd en was het mijn eigen overtuiging dat ik een bril nodig had? Of is er nog iets anders? Als ik een tijdlijn schets en na ga welke gebeurtenissen zich hebben afgespeeld tussen mijn 13e en 17e levensjaar dan is er een ding dat eruit springt. Een behoorlijk heftige situatie, waar als ik er nu aan terug denk weer duidelijk voelbare emoties omhoogkomen.

Dennis zegt dat hij de situatie niet precies hoeft te weten, maar dat als dit me zo raakt, we op de goede weg zijn en we hiermee verder kunnen. Ik besluit te vertellen wat de situatie is. Dat is wel zo gemakkelijk.

Toen ik 16 was had ons gezin een hondje waar ik zeer aan gehecht was. Aan het eind van de middag had ik niet zo’n zin om het beestje uit te laten, dus toen mijn moeder thuiskwam van haar werk deed zij dit. Ze vertrok gehaast met het hondje om nog een blokje te wandelen. Een kwartier later hoorde ik gestommel bij de deur en zie ik mijn moeder overstuur binnenkomen met het hondje dood en bebloed in haar handen. Hij was vanuit een bosje de weg overgevlogen en aangereden.

Dennis vraagt mij om de herinnering zo nauwkeurig mogelijk op te halen, welke emoties komen er naar boven? Ik voel duidelijk schuld en verdriet. Er vloeien veel tranen. We doen een oefening om het schuld en verdriet te laten verdwijnen. De emoties van toen, dienen mij nu niet meer en mogen gaan. Vervolgens kan ik de herinnering beleven zonder schuld of verdriet. Ik voel veel ruimte in mijzelf.

Als ik mijn ogen weer opendoe voel ik opluchting. Dennis vraagt mij hoe mijn zicht is. Ik kijk om me heen en kan helder zien. Ongelooflijk! Om het te testen pak ik een boek en lees de tekst; ik zie de letters scherp.

Om het nog wat duidelijker te maken ga ik in mijn herinnering terug naar het meisje van 13 dat goed kon zien. Dennis vraagt mij om haar te vragen hoe zij scherp ziet. Het meisje antwoordt: Gewoon, daar hoef ik toch niet over na te denken. Haar antwoord komt bij mij zo overtuigd binnen. Ik voel wat zij voelt. Het goed kunnen zien is volkomen natuurlijk.

Kijk ik vanaf nu altijd scherp? Een maand en nog een sessie later kan ik concluderen dat ik heel veel aan de sessies heb gehad. Niet eens zozeer om de bril, maar Dennis is met mij aan de slag geweest met huidige spanningen en overtuigingen. Maagpijn waar ik mee kampte is verdwenen en ik kan mij beter ontspannen.

Ik merk dat hoe goed ik kan zien, afhankelijk is van hoe ik mij die dag voel. Als ik ontspannen ben, kan ik goed zien. Als ik een drukke dag heb zie ik minder scherp. Zo staan geest en lichaam in verbinding.

De beschrijving van deze sessie ging om mij, met als uitganspunt mijn ogen. Maar afhankelijk van wie er centraal staat, kan het gaan om alle mogelijke fysieke uitingen die te bedenken zijn. Er is een onlosmakelijke verbinding tussen hoofd en lichaam. Dennis is een meester in het begrijpen van het brein en de psyche. Hij kijkt samen met jou in jouw brein, en weet precies hoe jij jouw dingen kunt oplossen. Dat doet hij met taal. Hij kiest woorden die jou en je brein activeren en een reactie oproepen. Hij begeleidt jou, maar het oplossen doe je uiteindelijk zelf.  Het voelt als het samen oplossen van een puzzel.

– Lisanne, april 2021